Lys i mørketid

Mørketid er et melankolsk og trist ord. Eller, er det det? Ja, det er tidligere mørkt, regnet er våtere og vinden er mer bitende. Men kan ikke denne tiden være den beste? Sjelden i løpet av året har man så mye å glede seg over som nå:

*

Høstens eksplosjon av farger, kanskje litt høstshopping, tenne levende lys og pakke seg inn i ullsokker og pledd.

*
Snart allehelgen og vi slenger oss på amerikansk tradisjon, konkurrerer om de feteste gresskarene, minnes våre kjære som er borte, og førjulskonsertene begynner å poppe opp overalt.

 

 *

Og så kommer den; julen. De små har talt ned i ukesvis allerede. Vi voksne ser frem til førjulsmas med skrekk og fryd, Advent kommer med en nærmest magisk evne til å gi ro og glede innimellom søndagsåpne butikker, sju(ish) slag og juleforestillinger.

 

 

 

Det er ennå lenge til jul, sier du...? Kan du kjøpe sommerferie OG spise julemarsipan i oktober? Ja. Kan du være tidlig ute og få tak i de fineste godbitene av juledekorasjoner, juletrepynt, staker og duftlys? Ja. Det bør du!

Kvistjentene har planlagt jul siden juni. Vi har lenge gledet oss til å vise fram julebutikken vår, og nå er den endelig klar. Kom innom nettbutikken vår og se våre juleartikler fra Ib Laursen, Hübsch, Skandinavisk med mer.

God Mørketid!


Legg igjen en kommentar

Merk: Innlegg må godkjennes før publisering