Sensommermix


Vi elsker tekstiler i alle farger, materialer og mønstre. Myke, lune tepper og puter er høyaktuelt nå som sommeren er i full gang, og vi helst ikke vil gå innendørs. Kvist Interiør har et godt utvalg, og vi gleder oss til høstfarger og nye puter og tepper. I mellomtiden har vi stylet vår fine Kawa lounge stol og Nature rotting sidebord fra House Doctor med de fineste kvaliteter vi har i tekstiler. Blomstervasen Odense fra On Interiør er stylet med det naturen har å by på rett utenfor lagerdøra vår!

 

⬆️

Her har vi en favoritt og må-ha i bakgrunnen: Nydelig, lett og mykt ullteppe med alpakkaull fra Elvang Danmark. Vi har har satt sammen blåblomstret pute fra Ib Laursen og knall blå Årringer fra Hübsch, og synes de kler hverandre veldig godt!

 


⬆️
Vi har både pledd og puter fra Elvang -like myke begge varianter! Det lette, fine pleddet med rødrosa striper fra Ib Laursen har en rimelig pris, og passer perfekt for de litt kjølige sommerkveldene. Det ter seg også godt som en litt røff duk på sommerbordet:

Lysestakene fra Hübsch er i mattlakkert jern, og de rødrosa tonene passer inn over alt!

 

⬆️

Grønt er skjønt året rundt. Her har vi lagt på det mykeste vi har av saueskinn, fra pelssau. Igjen kommer Elvang godt overens med sommerlette tekstiler og mønster, og vi har en liten favoritt i disse stripete hvite og grå/grågrønne putene fra Ib Laursen!

 

⬆️

Har vi nevnt at gult er kult? Det fortsetter utover sommeren og høsten! Elvang bølger seg over stolen og innbyr til kos, og puta har flinke Lene Bergstrøm sydd, vi gleder oss til det kommer mer fra den kanten rett over sommeren!

 

⬆️

Her har høsten tatt over, og vi gir dere nok en smakebit av hva som kommer utover høsten: Vi får inn flere lekre saueskinn fra spelsau, skinnputen fra Muubs er til å dåne av... Og Mulberryputen fra Lene Bergstrøm…

Er det lov å glede seg til høsten, eller? 🍂


Vi ønsker alle våre følgere og kunder en fortsatt deilig sensommer, og husk å sjekke de gode tilbudene i vårt sommersalg!☀️


Hilsen Kvistjentene🌿


Legg igjen en kommentar

Merk: Innlegg må godkjennes før publisering