Uteplassen

 

 

Ah, sommeren er her snart! Da er det naturlig at vi begynner å tenke på sol, sommer og herlige dager utendørs. Men hvordan skaper man en innbydende uteplass? Kvistjentene gir deg 5 tips:

 

  1. Lag soner. Har du plass nok, så tenk soneinndeling. Lag et koselig lite område til 2 gode lenestoler og et lite bord, der du kan lene deg tilbake og nyte en kaffekopp i solen. Plasser gjerne spisebordet i skyggen, det kan være godt å slippe solen når man skal spise middagen ute.
  2. Flytt ut! Vi har som regel ikke like god plass på hytta som hjemme. Det er derfor lurt å tenke flere bruksområder på interiøret på hytta. På sommeren kan du ta med deg ut litt av det du har inne, f eks saueskinn, ullpledd, puter. Invester i noen gode kurver du kan oppbevare pledd og puter i, som du kan flytte med deg inn og ut.
  3. Skap stemning. Norske sommerkvelder kan være rå og kjølige. Forleng kvelden ute ved å bruke lykter, det skaper varm og lun atmosfære. TenderFlame har fantastiske oljelamper i forskjellige størrelser, som gjør at timene rundt hagebordet kan bli mange og lange. I tillegg vil flammetønna FlameGenie gi deg varm og god stemning på kvelden uten å gnistre og ose. Et must på enhver hytte synes vi!
  4. Ikke glem detaljene. Pynt med det naturen har å by på. Bring naturen inn på uteplassen. Plukk grener, strå og kvister og sett i vaser og krukker, både på bakken og på spisebordet. Finn noen runde, fine steiner på tur som du orker å bære med deg hjem, kanskje det ligger noen rundt hytta og?
  5. Brett! Enhver hytte må eie et brett. Ikke bare er det praktisk når ting skal bæres fra kjøkkenet og ut på hagebordet, det vekker også gode minner fra barndommen for de fleste av oss, og kan være en dekorasjon i seg selv. Tenn et lys, sett en kvist i en liten vase, og bær stemningen med deg ut.....

 

 

 

 

 

 


Legg igjen en kommentar

Merk: Innlegg må godkjennes før publisering